Етър Велико Търново започна подоготквата си за новия сезон в efbet

...
Етър Велико Търново започна подоготквата си за новия сезон в efbet
Коментари Харесай

Етър започна подготовка с двама нови и двама на проби

Етър Велико Търново започна подоготквата си за новия сезон в efbet Лига със 17 футболисти, оповестяват от клуба.  

Вече станаха ясни имената на напускащите. Опитните Даниел Младенов, Яни Пехливанов и Здравко Илиев се сбогуваха със съотборниците си преди първата подготовка, а с изключение на тях с тима се разделят голмайсторът Мартин Тошев и Олег Димитров. Емануил Личев е оповестил, че ще стопира с футбола. Стефан Данаилов също към този момент няма да бъде част от треньорския щаб на Емануел Луканов.

От досегашния тим остават Крум Стоянов, Мариан Иванов, Янко Ангелов, Георги Ангелов, Георги Александров, Николай Янков и Хавиер Бетегон. Кольо Станев също участваше в тренировката, защото има контракт до 30 юни, само че е спряган за трансфер в ЦСКА 1948. 

Още няколко играчи ще се завърнат в Етър в идващите дни – Мартин Моран, който бе с националния тим на Панама, Валери Христов, който се прибира в сряда, и Христо Митев, който е съвсем възобновен от травмата.

В групата попаднаха новите попълнения Мартин Николов и Денислав Ангелов, както и двама футболисти на проби – бразилецът Педриньо и Даниел Иванов. Първият е крило и идва от Миньор, а вторият е някогашен нападател на Созопол.

" Двамата са на проби, а нови попълнения към този момент са единствено Денислав Ангелов и Мартин Николов. Всичко друго е в развой на диалози. Чакаме в сряда още хора, имаме спогодба и с двама вратари. Има възможност да вземем и преотстъпени футболисти. Трябва да изградим група от 12-13 опитни футболисти и да надграждаме с останалите. Надявам се да дойдат и качествени играчи. И във Втора лига правихме селекцията късно, само че тук не можем да си позволим взаимни отстъпки, тъй като разликата сред Първа и Втора лига е много огромна ", разяснява старши треньорът Емануел Луканов, представен на клубния уеб страница.

Етър ще се приготвя в домашни условия, като ще изиграе и четири контроли. Първата е на 27 юни в Тетевен против Черно море, а втората – на 30 юни в Правец против Левски. На 5 юли е мачът против Спартак Варна, който ще бъде игран в Търговище или Велико Търново. Проверките приключват на 9 юли в Ловеч против Литекс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР